Toegewijde service

Ondersteund door 8 jaar ervaring

Geniet u graag van een zorgeloze dag samen met familie, vrienden, collega’s op een unieke locatie?

Nodigt U graag mensen bij u thuis uit zonder zelf achter kookpotten te moeten staan?

Hecht u daar bovenop belang aan biologische producten en de visie waarmee uw kok werkt?

Dan is EcoCatering – Events beslist iets voor u!

Uw kok zijn visie:

Maarten Loosveldt heeft zijn koksdiploma behaald in de hotelschool van Koksijde. Tijdens zijn opleiding werd hem al heel snel duidelijk dat hij zich niet zou vasthouden aan de klassieke keuken. U kent wel het opgeblazen gevoel van een te vettige maaltijd of u herinnert zich vast wel het jammerlijke moment dat u ergens uitgenodigd bent en dat er geen vegetarisch alternatief voor u werd voorzien.

Uit respect voor mens, dier en milieu kookt Maarten uitsluitend met dagverse biologische producten. Hij beperkt het gebruik van dierlijke vetten, experimenteert met de vegetarische keuken en hij heeft oog voor een gezonde volwaardige evenwichtige maaltijd. Maarten streeft ernaar de vooroordelen over een vegetarische maaltijd de wereld uit te helpen en maakt geen onderscheid tussen een gedresseerd vegetarisch en een niet vegetarisch bord.

Hoe gaan we te werk:

Tijdens een eerste gesprek gaan we na wat uw wensen zijn, welke faciliteiten ter beschikking zijn en spreken we een budget af. We bekijken samen wie waarvoor instaat. Kiest u bjj voorbeeld zelf graag uw wijn, maakt u de soep en wij het hoofdgerecht of heeft u liever dat wij alles op ons nemen, Samen komen we tot een perfecte oplossing.

Catering tot 400 personen. U organiseert een feest (trouwfeest, communiefeest, personeelsfeest, … ) op eigen locatie? Dan zorgen wij er graag voor dat deze gelegenheid een unieke gebeurtenis wordt.

Beschikt u zelf nog niet over een locatie? Neem dan gerust contact met ons op, we bekijken samen wat mogelijk is.

Kok aan huis tot 20 personen

U nodigt graag uw familie, vrienden, collega’s bij u thuis uit wenst mee te genieten ipv te feesten van achter uw fornuis?  We komen graag alles regelen.

Elk feest is uniek!!

maarten